Afbeelding
donderdag 20 oktober 2016, 08:30

Eerste Herfstevent groot succes

STEENBERGEN – Wat in Bergen op Zoom kan, moet hier in Steenbergen ook kunnen, moet Andrea Suijkerbuijk van de Lifestyle-winkel De Suijkerpot gedacht hebben. En ze kreeg gelijk. De 120 kaarten voor het eerste Steenbergse Herfstevent waren binnen enkele dagen uitverkocht. De gasten kwamen gisteravond via de rode loper het hotel-restaurant De Wallevis binnen en werden met alle egards ontvangen, zoals echte sterren in Hollywood tijdens een filmpremière. Drankje, hapje en op de foto.

Tijdens de avond werden de nieuwe herfst- en wintermode van De Suijkerpot in de zaal en op de catwalk getoond De dames konden zich bovendien laten stylen door Clara en Roxane van de gelijknamige Hair Face & Body-salon. Stichting Ankie was eveneens van de partij, met de verkoop van handgemaakte sieraden voor het goede doel, de strijd tegen kinderkanker.

Een leuke verrassing voor de bezoekers was dat zij met hun toegangskaartje ook nog eens kans maakten op leuke prijzen, zoals een dinerbon van De Wallevis.

Het Herfstevent mocht een groot succes worden genoemd en alle gasten waren vol lof over de organisatie. De kans op een herhaling in het najaar van 2017 lijkt dan ook voor de hand te liggen.

Foto’s Mark Koenraadt©KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant