vrijdag 28 oktober 2016, 09:55

Uitgebreide zoektocht naar vermist meisje nog zonder resultaat

STEENBERGEN – Het 17-jarige meisje dat sinds eind gistermiddag wordt vermist is nog altijd niet terecht. De politie heeft gisteravond en vannacht met meerdere eenheden – in Steenbergen en omgeving – een uitgebreide zoektocht gehouden, waarbij speurhonden en een helikopter werden ingezet en ook de hulp van een aantal BOA’s (buitengewone opsporingsambtenaren) is ingeschakeld. Tot op heden echter allemaal zonder het gewenste resultaat.

De melding van deze zogeheten urgente vermissing kwam gisteren om 18.00 uur bij de politie binnen. In de loop van de avond werd via een oproep op Burgernet ook het publiek gealarmeerd, met het verzoek om uit te kijken naar het meisje.

Wie haar op dit moment ziet, wordt verzocht om onmiddellijk 112 te bellen. Wie anderszins informatie heeft over haar mogelijke verblijfplaats of haar na vijf uur gistermiddag nog ergens heeft gezien, kan bellen naar 0900-8844.

Het signalement van het meisje luidt: 1.60 meter lang, kort donker haar, gekleed in een spijkerbroek, zwarte sweater met witte letters aan de voorkant en een zwart/roze pet.

Uit de Steenbergse Courant