Afbeelding
zondag 11 december 2016, 09:00

De magie spat er van af bij Jaarconcert Volharding

STEENBERGEN – Voor een uitverkochte zaal gaf de Steenbergse muziekvereniging Volharding gisteravond haar Jaarconcert ten beste. De show deed het thema ‘Magisch’ alle eer aan en het publiek in de sporthal van ’t Cromwiel genoot dan ook met volle teugen van het programma.

Het Klein Orkest beet het spits af met muziek uit Harry Potter, de eveneens wereldberoemde herkenningstune van Inspecteur Clouseau en de Queen-klassieker ‘It’s a kind of magic’.

Vervolgens trad JONG Volharding voor het voetlicht. Op het repertoire van dit orkest stond onder meer de Dance Macabre, Star Wars en Raiders of the lost ark, waarbij kinderen van jeugdcircus Don Bosco uit Oudenbosch hun kunsten vertoonden.

Hierna was het de beurt aan het harmonieorkest, dat de bezoekers o.a. trakteerde op een compilatie van muziek uit de Lord of the rings-films. Na de pauze nam de Persi Swing Collective, de bigband van Volharding, het stokje over met nummers als Hit the ground running, Sing Sang Sung, Softly as in a morning sunrise en Come on over. Zangeres Annegreet Silvius bracht hierbij haar zangtalent ten gehore.

Tot slot betrad het harmonieorkest nogmaals het podium, om de zaal te trakteren op o.a. Queen of the night (met zang van Ester van der Linden), Nightingale Wals (dans van Jos en Jeanette Brouwers), Every little thing she does is magic en tot A wonderful world.

Vanmiddag vanaf 14.00 uur wordt het Jaarconcert vervolgd met optredens van alle jeugdorkesten van Volharding.

Foto’s John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant