Afbeelding
zaterdag 17 december 2016, 14:30

Sfeervol Winterfeest bij Mamaloe op De Nieuwe Veste

STEENBERGEN – Wie helemaal in de stemming wil komen voor het naderende kerstfeest is vanmiddag op het juiste adres bij het Winterfeest dat de oudercommissie van Peuteropvang Mamaloe heeft georganiseerd op basisschool De Nieuwe Veste.

Zowel voor kinderen als voor hun ouders en alle andere belangstellenden valt er meer dan genoeg te beleven op het Winterfeest, dat voor de eerste keer wordt gehouden. De opbrengst van de activiteiten is bestemd voor de realisatie van een moestuin op het schoolplein van de peuters en de kleuters.

Op het uitgebreide programma staan onder meer een spelletjesparcours, een kerstdisco met dj Mike, een knutselhoek, kerstliedjes zingen, kinderschminken, maar ook de verkoop van speelgoed, een veiling van door de schooljeugd gemaakte kunstwerken en curiositeiten, maar natuurlijk zijn er ook kerststukjes te koop en de inwendige mens hoeft al helemaal niks tekort te komen. Op het ‘menu’ zijn o.a. glühwein, erwtensoep, broodjes worst, muffins en zelfgebakken koekjes te vinden. Het Winterfeest duurt nog tot 16.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant