woensdag 22 maart 2017, 09:00

Zaterdag wandelschoenen aan voor de Goede doelen wandeltocht

STEENBERGEN - Aanstaande zaterdag 25 maart 2017 organiseren Roparun team Door Dik & Dun en WSV De Blaar uit Steenbergen hun jaarlijkse goede doelen wandeltocht.  Dit jaar zijn er voor alle afstanden nieuwe routes uitgezet. Inschrijven voor deze tocht kan in het gebouw van sportvereniging Diomedon, Seringenlaan 1 te Steenbergen.

Voor de 25 km kan worden gestart tussen 8.00 en 9.30 uur, voor de 15 km en 10 km en de 5 km kan dat tussen 8.00 en 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €4,- voor volwassene, kinderen tot 12 jaar betalen €2,-(geen bondskorting). Onderweg is er voor animatie gezorgd op de gezellige rustposten. Hier zijn ook voldoende versnaperingen.

Deelname aan de estafette

In 2017 doet het Roparun team Door Dik & Dun voor de 22ste keer mee aan de Roparun, een non-stop estafette van Parijs naar Rotterdam. Het geld dat gedurende dit jaar opgehaald wordt komt geheel ten goede aan Stichting Roparun. Deze stichting ondersteunt mensen met kanker.  Het gehele jaar is door Dik & Dun op zoek naar personen en bedrijven die hen willen sponsoren, maar ook worden activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor Stichting Roparun.

Een daarvan is de komende wandeltocht, daarnaast is er de Kassenloop, de mountainbiketocht van de fam.v/d Branden, de 10 van Heshof, de Kermisloop in Heerle en de verkoop van loten. Meer informatie is te vinden op www.roprun.nl of www.dikendunroparun.nl .

Uit de Steenbergse Courant