maandag 17 april 2017, 14:00

Woon- en beleefevent STBLEEFT gaat op herhaling

STEENBERGEN – Op zaterdag 17 juni organiseert de gemeente Steenbergen, in samenwerking met Helmig Makelaardij voor de tweede maal de woonbeurs STBLEEFT in het gemeentehuis van Steenbergen. Tussen 10.00 en 16.00 uur wordt de bezoeker volledig geïnformeerd over wonen in de gemeente. De toegang is gratis.

Tijdens de eerste editie in april 2016, waren de reacties van bezoekers en deelnemers dusdanig positief dat al direct besloten werd om het evenement te herhalen. Het doel van de beurs is om de bezoeker volledig te informeren over wat Steenbergen te bieden heeft op het gebied van mooi wonen en fijn leven.

Duurzaamheid

Tijdens STBLEEFT kunnen belangstellenden zich ‘van fundering tot plafond’ laten informeren over wonen in Steenbergen. Speciale aandacht is er dit keer voor het thema ‘Duurzaamheid’ dat de gemeente Steenbergen hoog in haar vaandel heeft staan. Binnen dit kader nemen organisaties deel met kennis van zaken over milieuvriendelijke vormen van energieopwekking en –besparing.

Onderwerp van gesprek

Op zaterdag 17 juni presenteren projectontwikkelaars hun nieuwste plannen en makelaars hun meest actuele huizenaanbod. Wie zelf wil bouwen, kan kennis maken met architecten en aannemers en voor de financiën staan diverse hypotheekverstrekkers ter beschikking van de beursbezoeker. Nog een stapje verder kijken, naar de perfecte keuken of badkamer, kan samen met diverse specialisten terwijl de installateur paraat staat voor technisch advies. Zelfs de inrichting van de nieuwe woning is onderwerp van gesprek met de schilder, de stoffeerder en de vloerenexpert. Ook woonwinkels en hoveniers ontbreken niet in het rijtje dat de komende tijd ongetwijfeld nog verder uitgebreid wordt.

Uiteraard is de gemeente Steenbergen zelf van de partij tijdens STBLEEFT. Medewerkers en bestuurders beantwoorden er iedere vraag op het gebied van bouwen, wonen en leven.

Volop aandacht

De komende weken is er volop aandacht voor STBLEEFT. De beurs beschikt over een eigen website (www.stbleeft.nl) en facebookpagina (Steenbergen Leeft). Begin juni verschijnt de woonkrant STBLEEFT met uitgebreide informatie over de beurs, de exposanten en wonen en leven in de gemeente Steenbergen.

Uit de Steenbergse Courant