Afbeelding
woensdag 7 juni 2017, 06:15

Bikkels gestart in Nieuw-Vossemeerse Avondwandelvierdaagse

NIEUW-VOSSEMEER - De organisatoren van Buurtvereniging Boerengors hebben zich gisteravond voor de start van de Nieuw-Vossemeerse avondwandelvierdaagse toch wel achter de oren gekrabd. Met in het hoofd de vraag of er wel wandelaars zouden komen opdagen om in te schrijven en deze avond te starten met de wandelingen. Maar het was al een beginnende drukte, zelfs voor aanvang van de inschrijving. Vosmeerders zijn bikkels, dat werd weer eens bewezen.

“Deelnemers aan onze avondvierdaagse mogen één avond missen. Wellicht zullen de meesten ervoor kiezen om dat dan vanavond maar te doen”, vertelt woordvoerder Kees van Zomeren. Hoeveel Vosmeerders dat zijn wordt vanavond bekend, want dan kunnen de wandelaars die alsnog deel willen nemen zich voor de komende drie avonden aanmelden. Dat is dan mogelijk in de Vossenburgt, vanaf 18:00 uur. 

Nog 3 avonden

De inschrijfkosten bedragen 4 euro per deelnemer. Er kan gestart worden op 2 afstanden: de 5 en de 10 kilometer. De start van beide afstanden is om 18:30 uur. Alleen op vrijdagavond is de start afwijkend: dan start de 10 kilometer om 18:00 uur en de 5 kilometer een uurtje laten. Dit vanwege een gezamenlijke aankomst. De feestelijke intocht met bloemenhulde vindt ook dan plaats bij de oude brandweerkazerne bij de Kreek.

foto’s: Peter Vermeulen©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant