Afbeelding
zaterdag 10 juni 2017, 13:38

Uitstekende weersomstandigheden voor Dinteloordse Braderie

DINTELOORD - Vanochtend al trok de Dinteloordse braderie een leuk aantal belangstellenden. De verwachting is dat het vanmiddag nog veel drukker zal worden. Bezoekers krijgen tal van leuke aanbiedingen en vermaak in de 120 kramen die zijn bemenst door Dinteloordse ondernemingen, verenigingen, organisaties en aanbieders van buitenaf. De weersomstandigheden zijn uitstekend. Prima terrasweer ook en volop muziek.

Naast de diverse standhouders en wat attracties voor de heel jonge en iets oudere jeugd is er ook een kindermarkt, waarbij de jonge verkopers een centje trachten bij de verdienen door de verkoop van tal van overcomplete spulletjes. Ook hiervoor is goede belangstelling.

Niet alleen commerciële organisaties

Ook de kerkelijke wereld is vertegenwoordigd met wat standjes. Zo verkopen Nel Atres en Jos Buschop van PKN (voormalig Nederlands Hervormde Kerk) in hun standje kaarten en andere artikelen ten bate van nieuwe kozijnen voor de pastorie en hebben ook de collega’s van de evangelische gemeente een plekje op de Braderie. En het Ritmisch Koor Dinteloord is aanwezig. Via een raadspelletje proberen Adriënne Hartman, Wilma Sulkers en Ans Bartels de clubkas van het koor te versterken.

Dintelstampers

Nog een voorbeeld van een standhouder: het team van de Dintelstampers. Zij hebben juist een succesvolle Roparun achter de rug en vragen op de Dinteloords braderie aandacht voor hun activiteiten. En met hen dus nog 120 andere standhouders. Teveel om op te noemen, de moeite waard om zelf een kijkje te gaan nemen.

Tekst en foto’s: Peter Vermeulen©Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant