Afbeelding
vrijdag 30 juni 2017, 09:00

Opbrengst Haringparty naar twee goede doelen

DINTELOORD – Kiwanis Steenbergen kijkt terug op een goed bezochte Haringparty. Die werd gehouden in restaurant Thuis!. De organisatoren telden 250 bezoekers die zich te goed deden aan oesters, haring of het vlees van de barbecue. Door de goede opkomst, de opbrengst van de loterij en de veiling van het haringtonnetje werd een fraaie opbrengst gerealiseerd.

En dat betekende dat Nicole Bruynseels voor het in Nepal actieve ‘Blink’ 3250 euro in ontvangst mocht nemen. Dat zelfde bedrag ging ook naar ‘Dinteloord in Beweging’. John Geerts en Roel Timmers namen als vertegenwoordigers hiervan de cheque dankbaar in ontvangst. Kiwanis voorzitter Rob Schuerman sprak tevreden van een geslaagde avond:

“Er is niets mooiers dan het nuttige met het aangename te verenigen. We zijn blij dat we kunnen terug blikken op deze mooie avond.”

Op de foto: Nicole Bruynseels, van BlinkNow. Helemaal links van haar staat haar vader, Kiwanis lid Jan Bruynseels. Naast hem voorzitter Rob Schuerman. Rechts op de foto John Geerts en links van hem  Roel Timmers. Zij vertegenwoordigen Dinteloord in Beweging.  

Uit de Steenbergse Courant