donderdag 31 augustus 2017, 13:00

KBO Dinteloord heeft nu eigen webpagina

DINTELOORD – KBO Dinteloord heeft een eigen pagina ingericht op de website van KBO-Brabant. Het is de bedoeling dat deze pagina wordt gevuld door Dinteloordse senioren die er stukjes voor gaan schrijven en foto’s voor moeten gaan maken. Belangstellende senioren worden opgeroepen om zich te melden als vrijwilliger voor deze taak.

“KBO Dinteloord draagt zorg voor ontmoeting en voor de individuele en gezamenlijke belangenbehartiging van senioren in het algemeen en de KBO-leden in het bijzonder”, zo laat KBO-Dinteloordvoorzitter Rien van Zundert weten. “Via de website zullen we informatie geven, maar ook regelmatig onze leden raadplegen. Ook niet-leden kunnen overigens ideeën aandragen. We willen aantrekkelijk zijn voor de medemens vanaf 50 jaar. Ook die is digitaal al redelijk actief. We hopen hen beter te bereiken door ook van deze media gebruik te gaan maken”, zo verklaart hij.

Wie suggesties heeft of zich wil aanmelden als vrijwilliger kan dit doen door een mailberichtje te sturen naar rvanzundert15@ziggo.nl.

Uit de Steenbergse Courant