donderdag 5 oktober 2017, 09:00

Reminder: Halsterseweg afgesloten tussen 6 en 9 oktober

STEENBERGEN - Vanaf vrijdag 6 oktober 17.00 uur tot maandag 9 oktober 7.00 uur is de Halsterseweg in Steenbergen afgesloten in verband met werkzaamheden. De rijbaan wordt voorzien van nieuw asfalt en ook de fietspaden worden vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers en aanwonenden er nog wel langs.

Voor het overige verkeer is de omleidingsroute richting Bergen op Zoom via de Zeelandweg-Oost en de A4. Verkeer vanuit Bergen Zoom komt eveneens via de A4 en de afrit Steenbergen. Langzaam verkeer wordt omgeleid via de parallelweg naast de A4 (de Linie) en de Westlandse Langeweg.

Fietsers kunnen er via de fietspaden wel langs de Halsterseweg. Bewoners kunnen hun perceel wel bereiken, maar soms met wat vertraging.

De weg wordt voorzien van een nieuwe deklaag en markering. De betonplaten aan het begin van het fietspad worden vervangen door asfalt. Ter hoogte van de Stierenweg wordt de middengeleider vervangen.

Bij slechte weersomstandigheden kan er sprake zijn van uitstel van de werkzaamheden. Dan gaat de afsluiting langer duren. De overlast zal zoveel mogelijk worden beperkt.

Voor de bewoners van Franseweg, Burgemeester van Loonstraat, Kade en Zeelandweg-Oost betekenen de werkzaamheden meer verkeer langs hun huizen. Vooral in de Burgemeester van Loonstraat en Kade zal dat een extra belasting betekenen.

Uit de Steenbergse Courant