donderdag 19 oktober 2017, 11:00

Ruilbeurs vereniging Oude Trekkers en Motoren

STEENBERGEN – Zondag 26 november organiseert de OTMV – dat is de Oude Trekker en Motoren Vereniging – een ruilbeurs aan de Turfbaan 1 in Steenbergen. Tijdens de ruilbeurs zijn diverse oude tractoren en motoren te bewonderen en kunnen onderdelen en andere objecten worden geruild. Ook is er een veiling.

Standhouders voor deze ruilbeurs kunnen zich aanmelden via de secretaris van OTMV. Zijn mailadres is secretaris@otmvbrabant.nl. Het kan ook telefonisch via 06 38 925 761.

De ruilbeurs aan de turfbaan is bedoeld voor bezitters van tractoren en stationaire motoren, maar ook voor landbouw miniaturen, gereedschappen en andere curiosa. De oude trekkers en motoren worden ook tentoongesteld en de ruilbeurs is dan ook leuk om te bezoeken voor andere belangstellenden. De Turfbaan is bereikbaar via de Moerstraatseweg. Het is een baantje dat net een afslag verder ligt dan de afslag naar de Krabbenweg. De ruilbeurs is zeker ook voor vroege vogels, want deze begint op zondag 26 november al om 7 uur ’s ochtends. Om 15:30 uur wordt de dag afgesloten. Toegang tot de ruilbeurs en de presentatie van de tractoren en antieke machines is geheel gratis.

Uit de Steenbergse Courant