woensdag 8 november 2017, 12:00

Sneller fit en in vorm met de eGym-Cirkel

STEENBERGEN - FeelGoodClub Dinami is als eerste in deze regio gestart met wat wordt omschreven als ‘een revolutionair nieuw trainingssysteem’: de eGym-Cirkel. Dit is een gevarieerde training op volautomatische toestellen waarbij deelnemers in slechts 40 minuten op een gevarieerde en veilige manier een complete workout doen. Alle belangrijke spiergroepen komen hierbij aan bod. De eGym-Cirkel is vooral bedoeld om fitter & sterker te worden.

“Elk eGym-toestel herkent jouw persoonlijke chip en stelt zich automatisch in op de juiste positie, het optimale trainingsgewicht en jouw individuele trainingsschema. Feedback via het touchscreen helpt je om precies de juiste beweging te maken voor optimaal resultaat. Je traint dus veilig, effectief en bovendien met meer plezier”, zo laat Dinami weten.

Alle leeftijden en niveaus

“Deze revolutionaire manier van fitnessen heeft als voordeel dat iedereen er direct mee aan de slag kan. Van fitte topsporter tot zware bankhanger... je kunt op elk niveau instappen en ondervindt ook op elk niveau voordeel”, zo stellen de Dinami-experts.

“Het idee om te trainen met volautomatische toestellen is even wennen. Maar de resultaten bewijzen dat het werkt. De toestellen laten zien dat je al na enkele sessies meetbaar sterker wordt. Daardoor raak je gemotiveerd om nóg beter je best te gaan doen”.

Om iedereen te overtuigen van de kracht van de eGym-Cirkel biedt FeelGoodClub Dinami ter kennismaking acht sessies in vier weken aan een extra voordeelprijs. Wel is er een restrictie aan het aantal deelnemers. Er zijn namelijk maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Wie belangstelling heeft dient zich voor 1 december aan te melden. Dit kan via 0167-566090 of www.dinamisteenbergen.nl.

Uit de Steenbergse Courant