donderdag 23 november 2017, 11:00

Hits uit Jaren ’80 en ’90 op party ‘Vuist tegen Kinderkanker’

STEENBERGEN – Organisator Jan de Groot kondigt aan dat op zaterdagavond 2 december de inmiddels 18e editie van ‘Vuist tegen Kinderkanker’ wordt gehouden in de zaal van De Joosse aan de Kaaistraat. De verwachting is dat het ook deze keer weer gezellig druk zal zijn en er een goede opbrengst kan worden gedoneerd aan stichting Ankie Stoer.

Tijdens de avond zullen de dj’s Jan de Groot en Bas Heyligers de mooiste hits draaien uit de jaren 1980 en 1990. Ook maakt de Engelse band ‘Fragment’ zijn opwachting en dat belooft een muzikaal sterk optreden te worden. ‘Fragment’ startte eind jaren ’80 en maakte furore in tal van West-Brabantse discotheken waaronder destijds ook de Vosmeerse Blue Starlight. Ook is de band bekend van optredens tijdens de Black Cross.

Bijzonder op de avond wordt ook het verrassingsoptreden van een look-a-like zanger. Wie dat is wil Jan de Groot nog geheim houden, al licht hij wel een tipje van de sluier op door te verklappen dat het gaat om een zanger die deel uitmaakte van ‘Cuby and the Blizzards’.

Ook volgend jaar een vervolg

Jan de Groot hoopt met dit ‘Vuist tegen kinderkanker’-evenement weer een groot aantal belangstellenden te trekken. De opbrengst van de avond steeg gestaag naar 3200 euro in 2016. “Hoe groot de opbrengst dit jaar zal zijn hangt natuurlijk af van het aantal bezoekers. In april dit jaar viel dat aantal wat tegen, omdat ik daags voor de ‘Vuist’ in het ziekenhuis belandde en een aantal reguliere bezoekers wellicht dacht dat het evenement niet door zou gaan. Hen hoop ik op 2 december weer te mogen verwelkomen”, vertelt de organisator. Wel kondigt hij aan dat hij vanaf volgend jaar terug gaat naar één party per jaar. “Hoewel de reacties van alle bezoekers steeds heel positief zijn, is het voor mijn gezondheid beter om het iets rustiger aan te gaan doen. Maar er komt zeker ook in 2018 een 19e versie”.

Aanvangstijd van de Vuist-party is om 20:30 uur, de entreeprijs bedraagt 10 euro.

Wie meer informatie over deze speciale avond wenst kan bellen met Jan de Groot. Zijn telefoonnummer is (0167) 56 27 25. Er staat ook informatie op de website: www.vuisttegenkinderkanker.nl.

Foto (door Edwin van den Berge ©2017): Jan de Groot (derde van links) met de leden van de Engelse band Fragment. “Ook deze 18e vuist belooft een superavond te worden waarbij veel hits uit de jaren 80 en 90 te horen zullen zijn”.

Uit de Steenbergse Courant