donderdag 7 december 2017, 14:00

Expositie Kunst Centrum Steenbergen in bieb

STEENBERGEN – Om het werk van de cursisten van het Kunst Centrum Steenbergen aan een breed publiek te tonen, wordt werk van hen van vrijdag 8 december tot eind februari van het komende jaar getoond in de bibliotheek van Steenbergen. Er is in deze periode werk te zien van een zestigtal cursisten.

Afgelopen maanden was een van de thema’s “tegenstelling of contrast”. En werk hiervan is tijdens de expo in de bieb te zien. Daarbij zijn er twee periodes, want in de tweede helft van januari worden de werken gewisseld, zodat alle cursisten hun werk kunnen tonen. In de vitrines zijn kleinere werkjes te zien.

De cursussen tekenen en schilderen in gemeenschapscentrum het Cromwiel, worden gegeven door beeldend kunstenaar en docente Marianne van der Meer.

Dat gebeurt op maandagavond, dinsdagmorgen en woensdagavond van 19:30 tot 21:30 uur, op donderdagmorgen van 09:30 tot 12:30 uur en donderdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur.

Naast allerlei onderwerpen die in de lessen aanbod komen wordt er ook gewerkt aan de hand van diverse thema’s, uitgewerkt in verschillende technieken waarvoor men zelf kan kiezen. Perspectief, kleurenleer en materialenkennis worden tijdens de lessen uitvoerig besproken.

Meer informatie is te vinden op www.kcsteenbergen.nl. Belangstellenden kunnen ook contact opnemen met Marianne van der Meer, via info@atelierdegrebbe.nl of via telefoon 06 44 246 605.

Foto: een van de werkstukken gemaakt door cursiste Corinne Reijngoudt in acrylverf met als thema “tegenstelling en contrast”.

Foto: een fotocollage met werkstukken van diverse cursisten.

Uit de Steenbergse Courant