Afbeelding
vrijdag 8 december 2017, 11:00

Lions organiseren bakwedstrijd en Kerstmarkt

STEENBERGEN – Na het succes van vorig jaar heeft Lions Steenbergen besloten om een tweede ‘Heel Steenbergen Bakt’ te organiseren. De uitslag van deze bakwedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens de Kerstmarkt die de Lions op zondag 17 december in de Gummaruskerk verzorgen. Opbrengst van deze markt gaat naar Wijzijn Traversegroep. Die koopt er warme kleding voor daklozen van.

De Kerstmarkt wordt gehouden tussen 11:00 en 17:00 uur. Dan is de Gummarus sfeervol ingericht met tal van kraampjes en werken van lokale kunstenaars. Er zijn doorlopend optredens waaraan Klein Orkest, Flip en Kees, Marco Brok, Hans Zaat, koor Oud en Jong Belegen en 40Up medewerking verlenen. De dames Lionessen verzorgen tijdens de Kerstmarkt voor de catering en bieden koude en warme dranken aan, als ook stukken van de taarten uit de bakwedstrijd ‘Heel Steenbergen Bakt’.

Bakwedstrijd

Wie wil deelnemen aan ‘Heel Steenbergen Bakt’ kan zijn of haar taart inleveren op zaterdagmiddag 16 december tussen 13:00 en 14:00 uur in de kerk. Het is de bedoeling dat de taarten een kerstsfeer hebben. Ze worden beoordeeld door een professionele jury. Deze bestaat uit Francis Bernaards van ‘de taarten van Oma Duck’, Natasja de Leede van ‘De taarten van Brabant’ en Bastiën van Rosendaal van Bakhuys brood & banket. Zij beoordelen op presentatie, originaliteit, recept en smaak.

Inschrijven voor de bakwedstrijd is mogelijk via: www.steenbergen.lions.nl

Op deze website is ook een impressie te zien van de wedstrijd van vorig jaar.

Wensbomen

Ook dit jaar zet Lions Steenbergen wensbomen weg in de bibliotheken en het gemeentehuis, maar ook op de Kerstmarkt. Iedereen die een goed doel weet dat steun en aanmoediging verdient kan een wens in een van de wensbomen hangen. Dit kan ten behoeve van een persoon of een groep personen zijn. De Lions gaan ook deze keer proberen om zoveel mogelijk wensen te honoreren.

Uit de Steenbergse Courant