Afbeelding
dinsdag 12 december 2017, 11:00

Wintersweer zorgt ook in gemeente Steenbergen voor problemen

STEENBERGEN – NIEUW-VOSSEMEER – Het kon niet uitblijven. Het winterse weer van gistermiddag heeft de wegen danig glad en verraderlijk gemaakt. In Nieuw-Vossemeer waren bij een eenzijdig ongeval twee personen de dupe op de Molenweg. In Steenbergen schaarde een vrachtwagen op de Dinteloordseweg en ontstond er een aanrijding in de file daarachter toen twee automobilisten wilden keren.

Vanochtend rond 8:15 uur verloor een bestuurder de macht over het stuur en reed tegen een boom. Er waren twee slachtoffers en dat was de reden dat er twee ambulances op afgestuurd werden. Eén van hen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De betreffende auto was zwaar beschadigd en werd geborgen. Een getuige had in de consternatie zijn autoverlichting laten branden en kon na afloop slechts met wat starthulp van de politie verder rijden.

Op de Dinteloordseweg kwam een vrachtauto in de problemen. Door de gladheid raakte de bestuurder de macht over zijn voertuig kwijt en schaarde de vrachtauto midden op de weg. Een fietser reed juist ter plaatse en werd op een haar na gemist. De dame in kwestie kwam er met de schrik vanaf.

Aanrijding

In de file die ontstond achter de geschaarde vrachtwagen ontstond een aanrijding tussen twee voertuigen tijdens het keren. Deze moesten weggesleept worden. Er vielen in deze situatie gelukkig geen gewonden. De gemeente was snel ter plaatse en sloot de weg af met hekken.

Uit de Steenbergse Courant