Afbeelding
vrijdag 22 december 2017, 12:46

Organisatie en publiek dik tevreden over kerstconcert Dana Winner

STEENBERGEN – “Een prachtig concert. Het was grandioos en wij zijn dik tevreden, vooral ook omdat de bezoekers heel tevreden waren. Het was volle bak in de Gummaruskerk en daar hoop je toch op. We denken al weer aan een vervolg”, zegt een enthousiaste Bram Hommel namens de activiteitencommissie.

Hij deelt een pluim uit aan alle medewerkers achter de schermen die er voor gezorgd hebben dat het concert uitstekend verliep. Een compliment ook aan het adres van het Casembroot kinderkoor uit Sint Annaland. “Deze kinderen deden het uitstekend. Ze zongen met en zonder Dana Winner en stalen menig hart”.

Vervolg?

Het was inmiddels de zesde maal dat Dana Winner een kerstconcert verzorgde in de Gummarus. “We denken na over een zevende keer. Het is voor ons belangrijk dat er voldoende publiek om een dergelijk concert afkomt. Bij Dana Winner lukt het om een volle kerk te trekken, we vragen ons af welk ander evenement voor zo’n garantie kan zorgen. Overigens als er mensen zijn die suggesties hebben, die zijn altijd welkom. Wij willen attractieve evenementen blijven organiseren en zo de mogelijkheden van de Gummaruskerk benutten. Op die manier denken we een toekomst te houden voor dit prachtige gebouw”.

Foto’s: Herman de Pagter ©2017

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant