woensdag 7 februari 2018, 06:00

Ook dit jaar kunnen Jumboklanten sparen voor gemeentelijke sportverenigingen

STEENBERGEN - Klanten van de Jumbo winkel aan het Floraplein in Steenbergen kunnen vanaf deze week sparen voor lokale sportclubs die zich voor deze actie hebben opgegeven.

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis sportverenigingspunt voor sportmaterialen. Zij mogen zelf bepalen aan welke van de deelnemende sportverenigingen zij de gespaarde punten doneren. De door klanten gespaarde punten worden per sportvereniging omgezet in een geldbedrag. Hiervan kunnen de verenigingen zelf benodigde sportmaterialen zoals hesjes, ballen, goaltjes, pionnen en dergelijke aanschaffen. De ‘Sparen voor je sportvereniging’ actie duurt nog tot en met 27 maart.

Jong en oud in beweging

“De ‘Sparen voor je sportvereniging’ actie sluit goed aan bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. Daarvan is sport een wezenlijk onderdeel. Sporten is belangrijk voor ons welzijn en ook voor de gezondheid en ontwikkeling van onze kinderen. Ik vind het geweldig dat onze klanten hun favoriete sportverenigingen kunnen steunen met materialen waardoor meer mensen, jong en oud, in beweging kunnen komen”, aldus Marcel Schoone, filiaalmanager van Jumbo Steenbergen.

De volgende sportverenigingen doen mee aan de spaaractie bij Jumbo Steenbergen: Voverdi VBV Dinteloord, BBV Simple Dribble, VV Prinsenland; Tennis Vereniging Steenbergen (TVS); SV Diomedon; Sportclub Welberg; Nieuw-Vossemeerse Tennis vereniging; Trafo Steenbergen; NVS; HMS Dinteloord en Biljart Vereniging Steenbergen   

Uit de Steenbergse Courant