Afbeelding
vrijdag 23 maart 2018, 11:11

Druk repeteren voor ‘Samen Muziek Maken’

STEENBERGEN – De afgelopen zaterdagen repeteerden 42 muzikanten van de diverse muziekgezelschappen in de gemeente Steenbergen hard voor hun bijdrage aan de slotmanifestatie van ‘Samen Muziek Maken’. Dit is het promotieprogramma dat bij leerlingen van de basisscholen de interesse voor het bespelen van een instrument moet aanwakkeren. Vanmiddag wordt deze slotmanifestatie gehouden in theaterzaal Het Evenement in ‘t Cromwiel.

Het ad-hoc-orkest staat dit keer onder leiding van dirigent Joost van Gastel van Volharding Dinteloord. De muzikanten zullen hun beste toontje spelen tijdens de slotmanifestatie die vrijdagmiddag in theaterzaal Het Evenement van ‘t Cromwiel wordt gehouden. Hieraan nemen alle basisscholen – uitgezonderd dit jaar De Regenboog uit Dinteloord – aan deel. Naast muziek staat een grote quiz centraal.

De organisatie van het jaarlijkes evenement ligt in handen van Cees van Elzakker (Nieuw-Vossemeer), Leora Traats (Dinteloord), Josephine Gillise (Steenbergen) en inspirator Walter Siol (Steenbergen). Het wordt voor de twaalfde keer op rij gehouden.

Foto’s: Thomas Weezenbeek ©2018

Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant