donderdag 21 juni 2018, 18:37

Traumahelicopter uiteindelijk toch niet nodig: vrouw in Steenbergse Vliet

STEENBERGEN - Bij een ongeval op de Steenbergse Vliet is vanmiddag een jonge vrouw gewond geraakt. Volgens officieel onbevestigde berichten is zij in stabiele toestand per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De vrouw maakte deel uit van een gezelschap dat met kano’s en sloep vanaf het Benedensas over de vliet richting Steenbergen voer.

Het slachtoffer voelde zich op zeker moment niet lekker worden en besloot in gezelschap van een andere reisgenote in haar kano terug te keren. Het gezelschap in de sloep vertrouwde de zaak niet helemaal en ging hen enige tijd later achterna. Dat was maar goed ook, want zij troffen beide vrouwen te water aan. Door onbekende oorzaak was de kano omgeslagen.

De bemanning van de sloep heeft de vrouwen uit het water gehaald en is met de kano op sleeptouw naar de Steenbergse havenkom gevaren waar eerste hulp is verleend. Ook de traumahelikopter kwam ter plaatse. Na enige tijd stabiliseerde de toestand van het slachtoffer en kon zij per de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Uit de Steenbergse Courant