maandag 13 augustus 2018, 14:00

Open Hengelwedstrijd van jubilerende HSV De Kruisweel

STEENBERGEN – Dit jaar bestaat Hengelsportvereniging De Kruisweel vijftig jaar. Om die reden organiseert de vereniging twee feestelijke activiteiten: een Open Hengelwedstrijd en een Fietstocht.

Op zaterdag 15 september staat de Open Hengelwedstrijd op het programma. Die wordt gehouden aan het Bovensas en begint om 8:30 uur. Belangstellenden kunnen zich vanaf 7:00 uur aanmelden. De organisatoren wijzen erop dat er slechts 36 plaatsen beschikbaar zijn en dat het dus zaak is om er op tijd bij te zijn met de waarschuwing: vol is vol. Er zijn diverse bedrijven die bestaan uit contante bedragen en waardebonnen, waarbij de hoofdprijs honderd euro contant is en een waardebon van vijftig euro.Inschrijven is mogelijk vóór 13 september en kan bij de familie Wezenbeek via hwezenbeek@home.nl of telefoonnummer (0167) 532 805. Deelname kosten bedragen 10 euro, er wordt gevist tussen 8:30 en 12:00 uur en de prijsuitreiking is anderhalf uur na het sluiten van de wedstrijd in Zaal Koch aan de Molenstraat in Kruisland.

Fietstocht

Een tweede jubileumactiviteit die op het programma staat is de bijzondere fietstocht voor Kruislanders en alle belangstellenden uit de omgeving. Er wordt zondag 16 september vanaf 13:00 uur vertrokken vanaf De Commerce in Kruisland. De fietstocht is tevens een puzzeltocht voor jong en oud. Met de organisatie van deze tocht wil HSV ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan iets terugdoen voor de Kruislandse gemeenschap. De deelnemers kunnen een leuke hoofdprijs winnen. Het inschrijfgeld bedraagt slechts 2,50 euro.

Uit de Steenbergse Courant