donderdag 30 augustus 2018, 16:00

Een keer per week een route bezorgen: een uurtje werk met leuke verdienste

Te jong om vakken te vullen, maar toch graag een extra zakcentje willen verdienen voor slechts zo’n uurtje per week op vrijdag einde middag? Een bezorgbaantje bij Steenbergse Courant is zeker een goede optie.

Steenbergse Courant is op zoek naar jongeren die graag een leuk zakcentje bij willen verdienen. Gemiddeld om de week met het rondbrengen van de huis-aan-huis-editie, de andere week wordt de ledeneditie bezorgd.
Voor jongeren is dat een leuke bij verdienste voor in de regel slechts een uurtje bezorgen per week.

Zeker voor jongeren die nog te jong zijn om bijvoorbeeld vakken te gaan vullen in de supermarkt en die toch graag extra zakgeld willen verdienen is dit een prima optie.
Voor routes in Steenbergen – Welberg en Kruisland worden bezorgers gezocht. Ook jongeren die slechts nu en dan een uurtje willen bezorgen zijn welkom: zij kunnen zich opgeven als inval-bezorger.
Opgave via het kantoor Steenbergse Courant aan de Molenweg 44 in Steenbergen of door een mailberichtje te sturen naar: info@steenbergsecourant.nl. Bellen kan ook: (0167) 56 59 30. (buiten kantoortijden kan een berichtje worden ingesproken).

Uit de Steenbergse Courant