vrijdag 7 september 2018, 21:00

Kerstgroepen bij Wereldwinkel Wereldwijd

Kerstgroepen bij Wereldwinkel Wereldwijd

Alleen tijdens de Jaarmarkt zijn er bij Wereldwinkel Wereldwijd in de Kaaistraat al nieuwe kerstgroepen te koop, afkomstig uit allerlei windstreken, maar bijvoorbeeld ook een ‘Ik hou van Holland’-kerstgroep. De kerstspullen komen in november pas weer terug in de winkel. In de kraam van de Steenbergse wereldwinkel zijn verder tal van leuke aanbiedingen te vinden, die in prijs variëren van 1 tot 20 euro. Een bezoek aan de winkel zelf is ook altijd de moeite waard, daar zijn onder meer nieuwe beelden uit Mexico te vinden.

Win een huiskamerconcert bij Harmonie Amicitia

Harmonie Amicitia is al meer dan 130 jaar een begrip in Steenbergen en omstreken en staat met twee kramen op de Jaarmarkt, om iedereen kennis te laten maken met verschillende instrumenten, die ook uitgeprobeerd mogen worden. Ook is er een raadspel waarbij de namen van 5 instrumenten geraden moeten worden. En, voor de goede balwerpers; wie kan er drie balletjes in de kelk van een bastuba, bariton en een trompet gooien?  Speciaal voor de Jaarmarktbezoekers met een grote longinhoud; wie haalt de luidste toon uit een bastuba? De decibelmeter staat klaar.

Elke deelnemer ontvangt een lootje en aan het eind van de zaterdag worden de winnende nummers getrokken. Aan alle activiteiten zijn leuke prijzen verbonden. De hoofdprijs is bijzonder: een huiskamerconcert bij de winnaar thuis! Winnende lotnummers worden geplaatst op de Facebookpagina van Amicitia en ook bekendgemaakt op het publicatiebord in het Cromwiel.

Uit de Steenbergse Courant