zondag 9 september 2018, 13:30

Leuke ondersteuning voor Kleine Tour Steenbergen

STEENBERGEN – Woensdagavond ontvingen voorzitter Wim Roovers en penningmeester Rick van Beers uit handen van Thiemen Vermeulen namens de directie van Vermeulen Steenbergen en Steenbergse Courant een cheque ter waarde van 400 euro. Dit in het kader van een supportersactie die de krant begin augustus organiseerde. Hierbij ging een percentage van de advertentieomzet die supporters van de Kleine Tour in Steenbergse Courant realiseerden naar de kas van het jeugdwielerevenement.

Tourvoorzitter Wim Roovers sprak bij het ontvangen van de cheque zijn dank uit. “Wij kunnen een dergelijke bijdrage altijd goed gebruiken, zeker nu de viering van ons vijftigjarig jubileum in 2019 aanstaande is”. Thiemen Vermeulen nam de dank graag in ontvangst. “Die schuif ik echter graag meteen ook door naar de adverteerders in onze Kleine Tourspecial. Zij zijn gewaardeerde supporters van Kleine Tour Steenbergen en door hun inbreng en de inzet van de Tourorganisatie is het evenement na inmiddels 49 jaar nog steeds een topper”.

Kleine Tourvlag

Voorzitter Roovers maakte meteen van de gelegenheid gebruik om de aandacht te vestigen op de verkoop van Kleine Tourvlaggen die tijdens de komende jaarmarkt van start gaat. “Vrijdagavond om 18:00 uur signeert de eerste winnaar van onze Kleine Tour – Jan Baartmans – een vlag die vervolgens voor restaurant Puur en In de Oude Stempel wordt gehesen. Ik hoop dat er veel inwoners uit onze gemeente zijn die een vlag kopen en deze vervolgens tijdens de jubileumtourweek in 2019 feestelijk laten wapperen”, aldus zijn enthousiaste oproep.

Uit de Steenbergse Courant