Afbeelding
zaterdag 15 september 2018, 16:00

SLOS presenteert TV programmering nieuwe seizoen

STEENBERGEN - Al jaren staat SLOS tv bekend om het verslaggeven van evenementen en gebeurtenissen in de gemeente. Deze werden eerst als losse reportages op zondag uitgezonden. Met ingang van het nieuwe TV seizoen op 16 september laat de  SLOS deze manier van uitzenden achter zich en start nu met vier programma’s die de zondag uitzending zullen vormen.Elke reportage zal nu een eigen plek in een programma krijgen. Bovendien zullen de programma’s in een vaste volgorde worden uitgezonden. Hierdoor weet de kijker beter waar deze aan toe is.

Lokaal Vandaag

Evenementen en gebeurtenissen waarbij verslag wordt gedaan door SLOS TV komen samen in ‘Lokaal Vandaag’. Elke week wordt er een nieuwe reportage toegevoegd aan het programma en valt een reportage af waardoor er altijd 3 tot 4 programma’s te zien zullen zijn. 16 september zal dit programma worden gelanceerd met de reportage van de jaarmarkt in Steenbergen.

Los op de SLOS

Dat Steenbergen bol staat van muzikaal talent is een feit en al dit talent laten we samen komen in ‘Los op de SLOS’. In dit amusementsprogramma wordt lokaal talent een podium geboden en zijn videoclips te zien van verschillende Steenbergse artiesten of liederen met een Steenbergs randje. Lokale zanger Marijn van Geel brengt zaterdag 15 september zijn nieuwste videoclip uit: “Als je alles hebt gehad”. Deze zal zondag 16 september al meteen te zien zijn bij ‘Los op de SLOS’.

Thuis in Steenbergen

Thuis in Steenbergen brengt bijzondere verhalen uit de gemeente naar voren en laat de mooiste plekjes in de omgeving zien. Peter van Langerak duikt in zijn programma in het verleden en brengt een stukje geschiedenis naar boven. ‘Thuis in Steenbergen’ begint al aan zijn derde seizoen en in de nieuwste aflevering: “De natuur in Steenbergen”, loopt Peter van Langerak door de natuur met raadslid Jan Veraart.

Sieb EropUit

Met onze jongste presentator Sieb Martens trekken we de gemeente in om onderwerpen vanuit een ander standpunt te laten zien. ‘Sieb EropUit’ is ook gericht op een jonger publiek doordat er in combinatie met een cameraman ook vaak gevlogt zal worden. Dit is het geval in de eerste aflevering waarin Sieb een kijkje neemt op het kunstplein in de Wouwsestraat.
Met deze 4 nieuwe programma’s – en meer programma’s die in de maak zijn – wil de SLOS zich vernieuwen. De zondag uitzending zal ook meer eenheid gaan vormen door het toepassen van lokale promo’s. Met de presentatoren: Krista Looijesteijn, Sieb Martens, Janine van Bers en Peter van Langerak is zondag 16 september vanaf 13:00 uur kijken de nieuwe TV programmering te zien. In het programma wordt ook de actiecamera van de rebus tijdens Kleine Tour TV uitgereikt.
SLOS is digitaal te bekijken via Ziggo op kanaal 41 en via KPN op kanaal 1402. Of kijk op de website van de provider waar de SLOS is te vinden. Online kijken kan ook: www.slos.nl/live.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant