zondag 30 september 2018, 15:30

ZLM Voetbaldag bij vv Steenbergen

STEENBERGEN - Tijdens de herfstvakantie wordt bij vv Steenbergen op vrijdag 19 oktober de ZLM Voetbaldag georganiseerd. Dan zullen de gebroeders De Nooijer een voetbaltraining verzorgen voor voetballertjes van 6 tot en met 16 jaar. Jongens, meisjes, wel of geen lid van een voetbalvereniging, iedereen is welkom deze dag om aan techniek, tactiek, behendigheid en het gezamenlijke teamwork te werken.

De dag wordt gehouden op het Gemeentelijk Sportpark Seringenlaan in Steenbergen en duurt van 9.00 tot 15.30 uur. De oud-profs (Gerard is inmiddels hoofdtrainer bij 1e divisionist FC Dordrecht, Dennis bij 3e divisionist HSV Hoek) dragen samen met een team van andere gediplomeerde trainers hun kennis over aan de deelnemers. Voorgaande jaren waren dit er zo’n 50 uit de gehele regio.

Deelnamekosten

Voor 39,95euro (incl. een shirt, bal, drinken en een gezamenlijke lunch) kan iedereen meedoen aan deze bijzondere voetbaldag. Keepers kunnen zich opgeven voor een exclusieve keeperstraining verzorgd door KeepersAcademieZeeland (ZLM Klanten komen in aanmerking voor 25% korting). Opgeven kan via de website van Fun & Voetbal, een verwijzing staat ook op de website van vv Steenbergen.

Uit de Steenbergse Courant