Afbeelding
dinsdag 20 november 2018, 17:20

Verhuizing bewoners naar Hof van Nassau verloopt voorspoedig

STEENBERGEN – Bestuurder Conny Helder van tanteLouise had het al voorspeld. De verhuizing van de bewoners naar het nieuwe verpleeghuis Hof van Nassau aan de Lindenburghlaan verloopt soepel. Tot op heden gaat deze dus voorspoedig.

Gisteren zijn de bewoners uit de tijdelijke Lindenburgh in Nieuw-Vossemeer overgekomen naar het nieuwe verpleeghuis. Vandaag genieten ze – ondanks de verwarring en vermoeidheid - al in hun nieuwe huiskamers.

Vandaag was het de beurt aan de eerste bewoners die vanuit Onze Stede eind deze middag overkwamen. Ook zij kregen keurig vervoer per taxibus en werden warm onthaald in het Hof van Nassau.

Tweede deel

Morgen is het de beurt aan het tweede deel van de verhuizende bewoners van Onze Stede. Niet alle bewoners uit dit verzorgingshuis gaan over. De achterblijvers maken een interne verbouwing van Onze Stede mee, die begin volgend jaar gepland staat. Deze verbouwing moet er voor zorgen dat ook Onze Stede gemoderniseerd wordt. Extra aandacht zal daar eveneens worden besteed aan het restaurant, dat net als in Hof van Nassau een prettige ontmoetingsplaats moet worden voor bewoners, omwonenden en belangstellenden.

foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant