Afbeelding
maandag 17 december 2018, 06:32

Frozen Elsa en Dj Chris Antonissen deze week te gast bij het IJsfestijn

STEENBERGEN - Zondagmiddag was het een drukte van jewelste op de vloer bij het IJsfestijn. Ondanks die drukte kregen de schaatsliefhebbers alle kans om te genieten. Voor veel jongeren was het een eerste kennismaking met een fenomeen dat de ouderen al wel langer kenden: schaatsen op het ijs geeft volop plezier en houdt meteen de spiertjes in beweging.

Maar het is niet alleen maar schaatsen of plezier in het kijken ernaar. Het IJsfestijn zorgt gedurende het bestaan in de komende weken voor tal van activiteiten die een bezoek waard zijn. Zo komt woensdagmiddag Elsa van Frosen naar het festijn. Zij is er tussen 14:30 en 16:00 uur en zingt dan alle bekende nummers van Frosen. De entree hierbij is geheel gratis en ook leuk: de kinderen mogen met Elsa op de foto.

Apres ski-feestje

Zaterdagavond komen naast de schaatsers ook de liefhebbers van Apres Ski-feestjes aan hun trekken. Er kan tot 22:30 uur worden geschaatst en vanaf 20:00 uur zorgt dj Chris Antonissen voor muzikaal plezier. Vanzelfsprekend kan er dan ook een gezellig glaasje worden gedronken.

foto’s: Peter Vermeulen - Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant