Afbeelding
zondag 3 februari 2019, 17:01

Vrijwilligers gevraagd voor onderhoud brandweerauto’s

STEENBERGEN – Steenbergenaar Peter van Agtmaal doet een oproep voor vrijwilligers die hem willen ondersteunen bij onderhoud en reparatie aan de brandweerauto’s in het brandweermuseum op de Wouwse Plantage.

Op zaterdagen tussen 10:00 en 15:00 uur wordt door een groepje vrijwilligers het onderhoud aan een 12-tal brandweer auto’s gedaan. Vrijwilligers hoeven geen vaktechnische vaardigheden te hebben. “Het gaat om wat poets- en sleutelwerk. Je hoeft geen monteur te zijn om dat te kunnen doen. Het enige wat we zoeken is enthousiasme en betrokkenheid. We hebben een leuk ploegje, maar twee van onze oude getrouwen gaan ermee stoppen, dus nieuwe vrijwilligers zijn zeer welkom”, aldus Peter van Agtmaal.

In het brandweermuseum staan 12 brandweerauto’s, waaronder een heel speciaal rupsvoertuig dat in de tweede wereld oorlog dienst deed en is omgebouwd voor brandbestrijding in de bossen en bergen van Canada.

Wie belangstelling heeft of informatie wenst kan zich wenden tot Peter van Agtmaal, tel. (0167) 56 37 62, of 06 48 359 770. Een berichtje naar zijn mailadres kan ook: agtmaal37@hotmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant