Afbeelding
dinsdag 19 maart 2019, 16:00

Inschrijven voor Kijk binnen bij Bedrijven gestart

REGIO – Samen in de Regio meldt dat inmiddels 80 bedrijven en organisaties van de Brabantse Wal zich hebben aangemeld voor ‘Kijk binnen bij Bedrijven’. Belangstellenden kunnen zich vanaf heden inschrijven voor bezoeken aan de deelnemers. Dat kan in de week van 1 tot en met 6 april.

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan, een stageplek, vrijwilligerswerk of wie gewoon nieuwsgiering is naar bepaalde bedrijven of organisaties kan zich inschrijven via de website kijkbinnenbijbedrijven.nl. Op deze site presenteren de deelnemers zich met een korte beschrijving en ook staat vermeld op welke momenten belangstellenden in de week van 1 tot 6 april welkom zijn om een bezoek te brengen aan het betreffende bedrijf of organisatie.

Naar de juiste match

Doelstelling van Kijk binnen bij Bedrijven is om een op een laagdrempelige manier kennis te kunnen maken met de deelnemende bedrijven en organisaties. Zo kan de sfeer worden geproefd en worden ontdekt of er kansen voor de bezoeker liggen. Anita Karremans van initiatiefnemer ‘Samen in de Regio’ is enthousiast: “Een kennismaking tussen werkgever en bezoeker van ‘Kijk binnen bij Bedrijven’ kan voor de juiste match leiden. Dat werkt beslist”, zo is haar overtuiging.

Uit de Steenbergse Courant