Afbeelding
maandag 8 april 2019, 14:00

Het voorjaar zorgt voor tuindrukte, Mangnus Park en Tuin is er klaar voor

STEENBERGEN – Het vroege voorjaar zorgt nu al voor de nodige drukte in de tuin. En daar niet alleen, ook bij Mangnus Park en Tuinmachines merken ze het nodig van de tuinkoorts. “In de werkplaats is het een gekkenhuis”, vertelt eigenaar Christ Huijsmans. “Er wordt een groot aantal machines voor onderhoud of reparatie aangeboden. We hebben er de handen meer dan vol aan”. Ook in de showroom kondigde zich het voorjaar nadrukkelijk aan. Gelukkig is die op en top in orde: “We hebben heel wat zaken vernieuwd”.

Nieuw in de showroom van Mangnus Park en Tuinmachines is de grote Stihlwand. Het bekende topmerk met de oranje kleur is hierdoor in de showroom ruim vertegenwoordigd. “We kunnen onze klanten nu het hele assortiment beter en meer overzichtelijk presenteren. Daarbij geven we vanzelfsprekend deskundig advies”, verzekert Christ Huijsmans. Dat assortiment is niet mis: kettingzagen in diverse lengtes, elektrisch of motorisch aangedreven, bladblazers, heggenscharen, kantenmachines, reinigingsapparatuur en combisystemen hangen er overzichtelijk gerangschikt.
In de showroom verder – naast Stihl - de topmerken Honda, Viking, Meclean en Stiga. “Ook hier is het assortiment zeer uitgebreid en hebben we voor elke klus, klein of groot een oplossing”, aldus Huijsmans. Hij draaide in 2018 een uitstekend jaar en heeft positieve verwachtingen van 2019. “Het voorjaar is vroeg begonnen, dus dat belooft wat”. Interessant om te weten is dat naast de diverse voordeelaanbiedingen er op dit moment twintig procent extra voordeel wordt gegeven op alle voorradige Viking-apparatuur. Het is dus zeker de moeite waard voor de tuinliefhebber om een kijkje te komen nemen.

Uit de Steenbergse Courant