Afbeelding
vrijdag 12 april 2019, 17:14

Dunkin’Donuts trekt de nodige belangstelling

STEENBERGEN – Bij een feestje hoort een traktatie. Dat bedacht Gall & Gall Achterberg. Na de overname door Albert Heijn Achterberg is de drankenwinkel afgelopen dinsdag heropend met ruimere openingstijden. En er wordt een feestje gevierd met live muziek, proeverijen, gratis ijsje voor de kinderen en diverse acties. Bijzonder ook is de komst van de Dunkin’ Donut Pop-up store. Die is er tot en met maandag 15 april.

Landelijk blijkt Dunkin’Donut een ware trekker waarbij lange rijen bezoekers verlangend uitkijken naar de donuts uit de pop-up store. In Steenbergen was het vandaag op de eerste dag al behoorlijk druk. Melanie Dinter van Dunkin kijkt daar niet van op. “Overal waar we komen worden we druk bezocht. We komen net uit Drachten in Friesland. Daar was het helemaal een gekkenhuis”, vertelt ze. Ook op social media wordt druk gecommuniceerd over de lekkernijen die Dunkin te bieden heeft. “We hebben 28 soorten Donuts en 4 soorten Munchkins. Een Donut is gemaakt van speciaal donutdeeg en is er met en zonder een gat in het midden. Die met een gat hebben geen vulling, de donuts zonder gat zin gevuld met smaken als caramel, witte cholade, banketbakkersroom, jam en cheesecake. De mensen zijn er gek op”.

Tot en met aanstaande maandag

Ze noemt desgevraagd de geplande openingstijden van Dunkin’Donuts bij AH en Gall en Gall. Die zijn deze zaterdag, zondag en maandag tussen 8:00 en 21:00 uur. De sluitingstijd is overigens variabel: “Wanneer we leeg verkocht zijn, dan sluiten we eerder. De volgende openingsdag komen we dan met verse donuts”, aldus Melanie Dinter.

Ze wijst ook nog even op de actie bij Gall en Gall: “wanneer je daar voor 20 euro besteedt en je met de kassabon bij ons komt, dan ontvang je een gratis donut”.

tekst en foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant