Afbeelding
maandag 27 mei 2019, 10:08

Het chanson scoort goed op Kruislandse Franse Feesten

KRUISLAND – Het ruime terras op de Markt in Kruisland is bij goed weer altijd een goede start- en eindplek voor een bezoek aan de Kruislandse braderie, die de benaming Kruislandse Franse Feesten of zelfs Kruislandse Meimarkt heeft gekregen. De Franse liederen die zangeres Laura Sakko zo prachtig zong brachten de bezoekers in elk geval in prettige stemming.

De braderie bestond ook dit jaar uit een groot aantal kramen. Naast de gebruikelijke kledinghandel ook tal van andere standjes waar curiosa aan de mens werden gebracht. Ook twee feestelijk geklede dames trokken bekijks: zij flyerden om de aandacht te vestigen op de Open Dag van de West Brabantse Waterlinie die op zaterdag 8 juni wordt gehouden.

Natuurlijk ontbraken ook snacks en snoepgoed niet, al kunnen liefhebbers van snacks en vooral ook klasse friet in Kruisland altijd al bij twee cafetaria’s terecht.

Bezoekers wisten de rommel- en curiosamarkt van De Hoffe Roffel goed te vinden, al was de ingang van dit museum toch behoorlijk verstopt achter kramen een minidraaimolen.

Terug op het terras vond het publiek een prettig plekje, waar straaltjes flauwe zon, maar vooral ook optredens van Dré Koens met accordeonist en uitstekende zang van Laura Sakko voor een aangenaam vertoeven zorgden.

Foto’s: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant