Afbeelding
vrijdag 23 augustus 2019, 16:10

Goudguppen pakken het goud bij de Zesmin van de Meermin

STEENBERGEN – Afgelopen zondag – 18 augustus – streden in zwembad de Meermin twaalf ploegen om de hoogste eer tijdens de Zesmin, de 6-uurs zwemmarathon. De ‘Goudguppen’ deden daarbij hun naam eer aan en grepen het goud.

“Deze editie van de Zesmin is prima verlopen. Op een kleine regenbui na kregen de deelnemers aan de zwemmarathon te maken met redelijk weer. Het was ook een mooie mix tussen vriendengroepen en teams vanuit zwemverenigingen. De coaches van de deelnemende teams hebben verschillende schema’s uitgetest om het beste uit de zwemmers te halen. Kijkers waren er ook en hier en daar hoorden we de opmerking dat de betreffenden volgend jaar ook mee willen doen. Dat kan natuurlijk: de Zesmin 2020 wordt op de laatste zondag van de zomervakantie gehouden”, zo laat badchef Leo Holierhoek weten.

De uitslag

1. Goudguppen; 2. Aqua Hiero’s Boys; 3. De Meermin 2; 4. Fox Kids; 5. Aqua Hiero’s Girls; 6. Aqua Hiero’s Fun; 7. Personeel; 8. De Strieneschatjes; 9. De Meermin 1; 10. Deur Bijters; 11. Deur Drijvers en 12. Deur Douwers.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant