Afbeelding
zondag 27 oktober 2019, 17:00

Informatieavond over het bouwen van een eigen droomwoning

STEENBERGEN – Gemeente Steenbergen organiseert samen met het Platform Droomwonen Brabant een informatieavond om samen met belangstellende inwoners te bekijken wat de mogelijkheden zijn om in de gemeente Steenbergen een eigen droomwoning te realiseren.

Gemeente Steenbergen geeft aan dat er veel mogelijkheden en kansen liggen voor zelfbouw of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). “Dit heeft veel voordelen want je hebt alle vrijheid, het is betaalbaar, zorgt voor een leuke buurt en is goed voor uzelf en uw omgeving”, aldus een persbericht dat de gemeente naar aanleiding van de betreffende informatieavond stuurt.
Tijdens de avond zal uitgebreid voorlichting worden gegeven over de mogelijkheden om zelf een woning binnen de gemeentegrenzen te realiseren en het proces dat bij een dergelijke ontwikkeling wordt gevolgd.
De avond om maandag 4 november wordt gehouden in het gemeentehuis en begint om 19:00 uur. Inloop kan vanaf 18:45 uur. Aanmelden voor de avond kan via de website www.droomwonenbrabant.nl.

Uit de Steenbergse Courant