Afbeelding
maandag 24 juni 2019, 12:49

Zomerkarnaval Raldal op 29 juni: D’n Dweilberg is jarig en trakteert

WELBERG – De leden van dweilband D’n Dweilberg hoefden dit jaar niet lang na te denken over het thema dat zij aan hun Zomerkarnaval op de Raldal zouden hangen. De 19-koppige Welbergse band viert dit jaar de elfde verjaardag en dat is in carnavalskringen een bijzonder jubileum. ’t Is ‘ier Féést!, is daarom de vlag die boven het evenemententerrein in hartje Welberg wappert. Op zaterdag 29 juni van 20.00 tot 02.00 uur is iedereen van harte welkom om het feestje mee te komen vieren.

Alle gasten worden persoonlijk een warm welkom geheten door de leden van D’n Dweilberg die de nodige verrassingen voor hen in petto hebben. Op het plein tussen gemeenschapshuis De Vaert en basisschool Pius X is de gezelligheid er troef. In een sfeervolle ambiance wordt de tent figuurlijk op z’n kop gezet met optredens van plaatselijke dweilbands zoals de Primurkus, Effe d’r Neffe, ’t Wor Niks, Driekwartjes, De Vossebloazers en deejay Peter Vroon.

Feestsensatie van Nederland

Wie jarig is trakteert en D’n Dweilberg doet dat met zanger Marco Kraats, ook wel bekend als dé Feestsensatie van Nederland. Bekende nummer uit zijn repertoire zijn de feestversie van ‘Mag ik dan bij Jou’ en de topper ‘Confetti in mijn Glas’. Onlangs bracht hij het nu al populaire ‘Ik wil jou’ uit. De zanger bruist van de energie die hij moeiteloos overbrengt op zijn publiek.

De toegang tot het verjaardagsfeest is gratis. Als cadeautip geven d’n Dweilbergers graag “een zonnig humeur” mee.

Ter gelegenheid van de elfde verjaardag dossen de leden van dweilband D’n Dweilberg zich extra mooi uit. Op zaterdag 29 juni is het weer Zomerkarnaval op de Raldal en is iedereen welkom het feest mee te vieren.

Uit de Steenbergse Courant