Foto: Jan de Langen
Foto: Jan de Langen
dinsdag 23 april, 14:00

Theaterdinershow duo Estrella in Kruisland, Steenbergen en Nieuw-Vossemeer

DRIE KERNEN - Het duo Estrellaproducties - Esther de Ron en Anjella Neelen - start het vervolg van hun theaterdinershow ‘Smaak en Vermaak’, die loopt in Kruisland, Steenbergen en Nieuw-Vossemeer. In hun afgelopen shows hebben ze al een kleine 600 gasten vermaakt en nog is de koek niet op. “We krijgen er maar geen genoeg van en we weten één ding zeker: het publiek is nog niet op”, zo is de overtuiging van het tweetal. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de komende drie theaterdinershows. Die zijn te bestellen in de betreffende restaurants.

De Estrella’s beloven een avondvullend programma “met een garnering van een vleugje theater, ongezouten cabaret, romige grapjes, zoet zang die alles bestrooid met wat pittige herkenbaarheid. Al met al, voor ieder wat wils”.
Op vrijdagavond 17 mei wordt een theaterdinershow gegeven in restaurant De Commerce in Kruisland. Op 3 mei en 7 juni treedt het duo op in Steenbergen, in restaurant De Watertoren. Echter alleen voor de show op 7 juni zijn nog wat kaarten verkrijgbaar. Op vrijdag 28 juni geven de dames een theaterdinershow in ‘t Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer.

Uit de Steenbergse Courant