Afbeelding
donderdag 28 maart, 10:00

Aanmelden voor zorgbedevaart naar Beauraing

STEENBERGEN - In het weekend van 8 tot en met 10 juni vindt de jaarlijkse driedaagse (zorg)bedevaart naar ‘Maria met het Gouden Hart’ in het Belgische Beauraing plaats. Dit jaar gaan daar bedevaartgangers uit het bisdom Breda gezamenlijk naartoe. Ze worden geleid door vicaris Paul Verbeek en pastoor Hans van Geel met daarbij een medisch team en brancardiers. Voor de zorgbehoevenden betekent dit dat ze een goede verzorging zullen krijgen.

Er is ook een dag-bedevaart die op zondagochtend 9 juni in alle vroegte vertrekt vanaf opstapplaatsen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Zevenbergen. Die arriveert op tijd voor de hoogmis van 11:00 uur. De kosten van de driedaagse reis liggen tussen de 260 en 295 euro, afhankelijk van de soort kamer die wordt geboekt. De volwassen dag-bedevaartgangers betalen 40 euro per persoon, jongeren tot en met 18 jaar krijgen een lager tarief: 25 euro per persoon. In de bus wordt een versnapering aangeboden, wie van hen ‘s middags wil genieten van een warme maaltijd betaalt daarvoor 25 euro.


De inschrijftermijn voor de zorg-bedevaart sluit op 1 mei, die van de dag-bedevaart op 15 mei.
Voor aanmelden of informatie: Steenbergen en omgeving via mw C. van Beurden-van Wiggen, telefoon 06 16 162 040; voor Kruisland: mw H. van Etten-Broos, telefoon (0167) 533 161.

Uit de Steenbergse Courant