Activiteitenorganisator Piet Vriens toont deelnemers aan de Oud-Hollandse Spelochtend hoe een van de spelletjes moet worden gespeeld.
Activiteitenorganisator Piet Vriens toont deelnemers aan de Oud-Hollandse Spelochtend hoe een van de spelletjes moet worden gespeeld. Foto: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant
donderdag 30 maart 2023, 16:00

Dinteloordse senioren genieten van gezellige voorjaarsviering

DINTELOORD – Vanochtend begonnen 45 deelnemers aan de voorjaarsviering van KBO-Dinteloord de dag goed in het Dorpshuis. Ze genoten van smakelijk gebak met een bakje koffie. Vervolgens bonden de senioren onder leiding van activiteitenorganisator Piet Vriens gezellig met elkaar de strijd aan tijdens de Oud-Hollandse spelletjes.

Terwijl de senioren zich op de bovenverdieping van het Dorpshuis vermaakten dekte beheerder Jurgen Huijbregts de tafels sfeervol in afwachting van de lunch waarvan tussen de middag werd genoten.Na de maaltijd werd plaatsgemaakt voor het zangduo Two of a Kind uit St Willebrord. Die vermaakten hun gehoor met Nederlandstalige liedjes, afgewisseld met gouwe ouwe nummers. Er was ook gelegenheid voor de senioren om een dansje te maken.De middag werd besloten met de alom geliefde bingo.

Voorbereiding voor het jubileumfeest

De eerst volgende keer dat KBO-Dinteloord voor groot publiek wat van zich laat horen is tijdens de Dinteloordse braderie. Hier staat de bond net als vorig jaar met een stand en daar kunnen bezoekers onder meer loten kopen voor de jubileumloterij. De opbrengst daarvan is bestemd voor de viering van het 90-jarig jubileum in 2024. Daar wil de KBO een groot feest van maken. “We zijn al druk doende met de voorbereidingen hiervoor”, zo laat Piet Vriens weten.

[ door Peter Vermeulen ]

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant