Afbeelding
donderdag 14 oktober 2021, 11:15

Nieuwe Kidsclub en jeugdhonk houdt Open Dag

DE HEEN – Tamara Bakker laat namens ‘Evenementen De Heen’ weten dat er voor de kinderen van De Heen een ‘Kidsclub’ is opgericht. Ook voor de jongeren tot en met 17 jaar is er iets nieuws: het jeugdhonk. Dit alles in ’t Kot dat gevestigd is in Dorpshuis De Stelle. Op zaterdag 16 oktober is het Open Dag.

Het initiatief komt van de leden van ‘Evenementen De Heen’. Het is de bedoeling dat iedere eerste woensdagmiddag van de maand in ’t Kot de kidsclub wordt gehouden. Die is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. De kinderen kunnen dan onder begeleiding naar hartenlust knutselen of deelnemen aan spelletjes.

Jeugdhonk

Voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar is er iedere eerste zaterdag van de maand voortaan een jeugdhonk, eveneens in ’t Kot. Dan staan tussen 19:00 tot 22:00 uur het onder begeleiding darten, biljarten, gamen of deelname aan spelletjes op het programma.
Zaterdag 16 oktober is kennismaking mogelijk tijdens de Open Dag. De deuren van ’t Kot staan die dag open tussen 10:00 en 12:00 uur en van 14:00 tot 16:30 uur. Alle belangstellenden zijn welkom.

Uit de Steenbergse Courant