Afbeelding
zaterdag 18 september 2021, 07:00

Ondernemers Platform Steenbergen heeft na lange tijd weer een bedrijfsbezoek

STEENBERGEN – Eindelijk kon het weer. Het Ondernemers Platform Steenbergen (OPS) heeft met haar leden weer een bedrijfsbezoek kunnen houden. Dit keer bij Jachthaven Steenbergen.

‘Ik ben blij u allen weer te zien’

Het Ondernemers Platform Steenbergen (OPS) werd ontvangen aan de kop van de Steenbergse haven door Dirk-Jan van Weezel en Monique de Neve van de Jachthaven de Schapenput. Zo heet de Steenbergse haven nu. Vele ondernemers hadden zich aangemeld voor dit bedrijfsbezoek. “Ik ben blij u allen hier weer te zien” opende Leo Heijmans, voorzitter van OPS, de bijeenkomst. “Het is belangrijk dat ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. We kunnen van elkaar leren, elkaar helpen of gewoon gezellig samen zijn.” “Wij hebben ook weer structureel overleg met de gemeente. En we hebben gesprekken met ZLTO, ONS Steenbergen en andere lokale ondernemersverenigingen.”  meldde hij de aanwezige ondernemers.

‘Op naar de steigerborrel’

Dirk-Jan van Weezel vertelde enthousiast en vol passie over het ontstaan van de haven, de huidige ontwikkelingen, over het “reilen en zeilen” in en om de jachthaven en hun ideeën over de toekomst. Monique de Neve ontving en begeleidde ondertussen een aantal passanten naar hun ligplaats. Aansluitend op de presentatie werden de ondernemers rondgeleid over de jachthaven door Dirk-Jan. Na een dankwoord van Leo Hermans aan Dirk-Jan en Monique en zijn oproep “ik hoop u allen te zien op de Algemene Ledenvergadering op 27 september” werd het bezoek uiteraard afgesloten met een steiger borrel.  Het was een inspirerende bijeenkomst.

Uit de Steenbergse Courant