Afbeelding
vrijdag 17 september 2021, 10:22

Stadsherauten zorgen morgen voor boeiende stadswandeling

STEENBERGEN – Morgen, zaterdag 25 september verzorgt de werkgroep Stadsherauten Steenbergen weer een stadswandeling door de kern Steenbergen. Voor de deelnemers aan deze wandeling betekent dit dat ze tal van wetenswaardigheden over de historie van Steenbergen aan de weet komen.

Deelname kan door aanmelding via stadsherauten2019@gmail.com. Het is overigens niet noodzakelijk zich vooraf aan te melden. Wie mee wil kan zich eveneens spontaan op 25 september melden bij het vertrekpunt van de wandeling: die start om 13:00 uur vanaf de VVV post in de Gummaruskerk. De wandeling duurt circa 2 uur en de kosten bedragen 2,50 euro per persoon.

Stadswandeling op afspraak

Voorlopig is het de laatst geplande wandeling van dit jaar. Wie overigens nog een stadwandeling onder begeleiding van de stadsherauten wil maken kan dit op afspraak doen. Een mailtje naar genoemd mailadres is hiervoor het startpunt.

Foto: Een weetje tijdens de stadwandeling met de stadherauten Steenbergen: om welke kerk gaat het hier en waar heeft deze destijds gestaan? Het is slechts een greep uit de vele wetenswaardigheden over de historie van Steenbergen.

Uit de Steenbergse Courant