Afbeelding
zondag 20 juni 2021, 09:25

Nieuwbouw kleedgebouwen vv Steenbergen schiet lekker op

Mede dankzij de prachtige weersomstandigheden van de laatste 3 weken zijn de muren voor de nieuwe kleedlokalen van v.v. Steenbergen op het sportpark aan de Seringenlaan letterlijk de lucht in gevlogen.

Nadat een 3-tal weken geleden door de medewerkers van hoofdaannemer Bouwbedrijf Verkaart alle kozijnen en profielen waren gesteld zijn de metselaars aan het werk gegaan.
Die hebben er de afgelopen weken voor gezorgd dat, op enkele muren na, bijna alle binnenmuren op hoogte zijn gebracht.
Vanwege levertijd op de laatste te leveren binnenmuurblokken kon dat niet helemaal worden afgemaakt, maar zal dat de komende week gaan gebeuren.
Vrijwilligers van de vereniging hebben ervoor gezorgd dat de spouwmuurisolatie is aangebracht en afgelopen dinsdag zijn de metselaars begonnen met het optrekken van de buitenmuren.
De verwachting is dat die muren eind van de komende week eveneens op hoogte zullen staan.
Ook zal Bouwbedrijf Verkaart de komende week beginnen met het aanbrengen van de benodigde balklaag voor het dak en met de dakplaten.
Blauwwit vrijwilligers zullen vervolgens de sleuven voor het leidingwerk frezen in de toiletten en in de doucheruimtes, waarna de week daarop installatiebedrijf Madri start met het aanbrengen van de dakisolatie (met medewerking van vv Steenbergen vrijwilligers) en van de dakbedekking.
Kortom, er is nog veel te doen, maar de werkzaamheden lopen naar wens mede dankzij de prima samenwerking tussen aannemer Bouwbedrijf Verkaart, installatiebedrijf Madri en de vereniging. Bijgaande foto’s geven een beeld van de vorderingen van de werkzaamheden.

[ door John Rommers ]

Uit de Steenbergse Courant