Afbeelding
woensdag 20 mei 2020, 08:34

Avonturen golf zorgt voor bijzonder gezelschaps uitje

STEENBERGEN – Ze hadden zich de start van hun bijzondere attractie begin april anders voorgesteld. Helaas was er geen grootse opening vanwege de corona-uitbraak. Dan maar een wat stillere start van een avontuurlijk uitje voor jong en oud. Op en rond een spannend schatteneiland, heerlijk in de buitenlucht, tussen weelderige begroeiing met waterpartijen, een echt piratenschip, een grot en een trekvlot en met het plezier van een golfspel dat de minigolfbaan van weleer doet verbleken en al aardig richting de echte golfbaan gaat.

Akkermans leisure & golf investeerde fors in het ‘Treasure Island Adventure Golf’, een succesvolle trend elders in Europa, nieuw in ons eigen land. De gebroeders Jeroen en Robbert Akkermans schakelden voor de uitvoering een gespecialiseerd bedrijf in en het resultaat mag er wezen.

Vijftien holes van soms wel 20 meter lang

“Adventure golf is zeker nu een ideale attractie voor gezelschappen. De spannende omgeving en de 15 uitdagende holes staan - afhankelijk van groepsgrootte en gemiddelde leeftijd - garant voor circa anderhalf uur spelplezier. In deze coronaperiode en de anderhalve meter samenleving waar we de komende tijd nadrukkelijk mee te maken hebben, zijn door ons extra maatregelen genomen om onze bezoekers te beschermen tegen besmetting door het coronavirus. We zorgen voor uitstekende hygiëne en waar nodig ontsmetting en er is een veilig afhaalpunt voor eten en drinken. Op de adventure golfbaan en ons recreatieterrein is er bovendien zoveel ruimte dat het gemakkelijk is om de juiste afstand tot elkaar te bewaren”, vertelt Jeroen Akkermans.

Positieve reacties

Hij krijgt zeer positieve reacties van de eerste bezoekers. Kinderen kijken hun ogen uit als ze over de kronkelpaadjes en bruggetjes lopen. Ook volwassenen kunnen helemaal in het spel opgaan. “Dat is het leuke aan het spel,” vindt Jeroen. “Natuurlijk is het heerlijk om op deze manier tijd met de kinderen door te brengen. Als zij genieten, geniet je zelf ook. Maar je kan ook zelf even kind zijn, je laten meevoeren in het spel en ongegeneerd fanatiek zijn.”

Alle informatie op de website

Een bezoek aan Adventure Golf is al leuk voor kleintjes vanaf twee jaar. Voor de jeugd en volwassenen is deze gezelschapsgolf een echte uitdaging, een garantie voor een succesvolle activiteit. Op de website www.adventure-golf.nl is volop informatie over deze avontuurlijke activiteit te vinden. Hier kan worden geboekt en kunnen de tickets worden afgerekend.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant