Afbeelding
zaterdag 7 maart 2020, 12:00

KBO Nieuw-Vossemeer vierde het zeventigjarig bestaan

NIEUW-VOSSEMEER – In De Vosseburcht vierde de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO) afdeling Nieuw-Vossemeer het zeventigjarig bestaan. Daartoe waren ruim honderd genodigden al vroeg naar het gemeenschapshuis gekomen om dit gezamenlijk te vieren.

Na de ontvangst met koffie en gebak werd deelgenomen aan de quiz die was bedacht, uitgewerkt en gepresenteerd door Hans van de Ster, die er een knap stukje werk van had gemaakt. Op het middaguur schoven de gasten aan voor de warme maaltijd die bestond uit vier verschillende stamppotten die goed in de smaak vielen. Het ijs als toetje werd eveneens smakelijk verorberd. Na deze maaltijd was het de beurt aan zangeres MarieChristine. Met liedjes van vroeger kreeg ze de hele zaal in beweging en werd er luidkeels meegezongen. Een stevig en lang applaus gaf na afloop de waardering van de bezoekers weer.

Quizuitslag

Met belangstelling werd vervolgens uitgekeken naar de uitslag van de quiz. Adrie Hommel eindigde daarbij als nummer één, gevolgd door Corrie van de Velde, terwijl Eric Spruyt als nummer drie eindigde. Ter afsluiting van de feestdag schoven de gasten aan voor een uitstekend verzorgde broodmaaltijd. Hierdoor keerden de bezoekers huiswaarts met een goed gevulde buik en zeker ook met een herinnering aan een zeer geslaagde dag. Hierop kijken het organiserend bestuur en het personeel van de Vossenburcht dat het feest zo goed ondersteunde met plezier en voldoening terug.

Foto: Sjaan Helmons © 2020
Door: Kees Plasmans

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant