Afbeelding
woensdag 26 februari 2020, 15:00

AH Achterberg jeugdtoernooi blijft populair

STEENBERGEN – Op zaterdag 13 juni – dat duurt nog even – wordt het 14e internationale Albert Heijn Achterberg jeugdtoernooi gehouden. Dan binden 78 teams de strijd met elkaar aan. Het deelnemersveld was in een mum van tijd volgeboekt.

Naast clubs als Moc’17, RBS en NVS die vaste deelnemers zijn komen ook tal van clubs van buiten de regio. Met name vv Schipluiden, SV Houten en de Bredase Gunners zijn vaste bezoekers van het toernooi. De organisatie is eveneens blij met de aanmelding van talenten van NAC Breda JO11-1. Ook oud-vv Steenbergen speler Niels Luijsterburg zal vanuit dat team van de partij zijn. Hij keert daarmee weer even terug op het voor hem vertrouwde sportpark aan de Seringenlaan.

Talenten nationaal en internationaal

Uit Rotterdam komen drie teams van SC Feyenoord en een team van Spartaan’20 naar Steenbergen. Daarnaast spelers van vv Katwijk en Quick Boys, terwijl ook De Jong Academy uit Tilburg met diverse talenten uit binnen en buitenland present zullen zijn.
Uit de gemeente Steenbergen is deelname aangemeld vanuit alle verenigingen: Sc Kruisland (4 teams), NVS (2 teams), Sc Welberg (2 teams) en vv Prinsenland (1 team). Uit België zorgen KV Ternesse en Nieuw Stabroek met meerdere teams voor een internationaal tintje.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant