vrijdag 14 februari 2020, 14:30

TCS boekt opnieuw winst tegen Vice-Versa

Deze week stond er voor T.C.S. 1 een  zware opgaven op het programma. Op vrijdagavond een ontmoeting met Vice-Versa’51 3  (uit Oudenbosch). Dat team had haar eerste wedstrijd, evenals T.C.S., ook gewonnen. Vanaf het begin begon T.C.S. echter met sterk aanvallend spel. De gebroeders Ronald en John Minkman speelden daarin opnieuw de hoofdrol op en zorgden voor een 2-0 voorsprong.

Verrassend was daarna de zege van Dave van Broekhoven. In vijf games verraste hij Joyce Schoonen, die toch tot de sterkere speelsters behoort. Het dubbelspel en vervolgens opnieuw beide broeders zorgden dat de voorsprong zelfs tot 6-0 werd uitgebreid.De volgende sets herhaalde ze dat kunststukje, maar Dave van Broekhoven liep  daarentegen twee keer tegen verlies aan. Met de fraaie cijfers 8-2 blijft men dus hoog geklasseerd.

Ook TCS 2 zegeviert fraai

Ook T.C.S. 2 deed het deze week goed, hun eerste wedstrijd wisten ze een fraaie zege te boeken op Belcrum 12 (Breda). Een hoofdrol was daarbij weggelegd voor Mark van Waterschoot die kennelijk van plan is om deze kompetitie opnieuw ongeslagen te blijven. Deze week slaagde hij daar in elk geval in, drie keer op rij won hij en drie keer in het minimale aantal van drie sets. Marco Buijsen evenaarde hem bijna. Na twee overwinningen moest hij de derde set, in 5 games, echter afstaan. Het dubbel werd ook een T.C.S.-zege zodat met 6-4 werd gewonnen. In zijn laatste wedstrijd zorgde Christian Steijn bijna voor een extra punt. Met 10-12 in de vijfde game moest hij echter het hoofd buigen.

Programma

Komend weekend staat opnieuw een belangrijke wedstrijd voor T.C.S. 1 op het programma. In Breda ontmoet men naaste concurrent Belcrum 8 dat op de tweede plaats staat. Een nieuwe winst betekent dat men met ruime voorsprong op plek één komt.
Het volledige programma van deze week: Dinsdag 11 februari 20.00 uur  T.C.S.  3 -TCO’78  4 (Ossendrecht); Vrijdag 14 februari 20.00 uur: T.C.S.  1 - Belcrum  8 (Breda).
Vrijdag 14 februari 20.00 uur: T.C.S.  2 - Back Hands (St. Willebrord); Vrijdag 14 februari 20.00 uur: T.C.S.  3 - Hotak’68  7 (Hoogerheide)

Uit de Steenbergse Courant