Afbeelding
dinsdag 11 februari 2020, 17:10

VIP zoekt vrijwilligers bij diverse lokale organisaties

STEENBERGEN - Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) Steenbergen – een onderdeel van WijZijn Traverse – is voor diverse lokale organisaties op zoek naar vrijwilligers.

Secretatiaatsmedewerker/ ster bij Sint Annaparochie in Steenbergen (371)

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die secretariële werkzaamheden voor de Sint Annaparochie kan verrichten en ondersteuning wil bieden bij de activiteiten van de katholieke kerken in de gemeente Steenbergen. Hou je van contact met de parochianen, overige vrijwilligers en bezoekers en ben je gastvrij? Ben je computervaardig (specifiek met de Microsoft Office programma’s) en werk je graag in een leuk team van heel diverse leeftijden? Dan willen wij je graag verwelkomen in ons gezellige team!


Evenementen organiseren iets voor jou? (345)

Feestcomité Steenbergen doet een beroep op jóuw enthousiasme, want er is altijd wel een taak die bij je past. Vrijwilligerswerk op Koningsdag in Steenbergen is er in allerlei smaken. Zo hebben ze mensen nodig bij de EHBO, bij de kindermiddag, gastheren/-vrouwen bij de ouderenmiddag en vrijwilligers voor de op- en afbouw van het festival wat vanaf 2019 een nieuw onderdeel van het programma zal zijn. Al deze toppers samen maken dit toffe evenement mogelijk. Zonder jullie kan dit feest niet bestaan.

Dus kom ook helpen met Koningsdag in Steenbergen en ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van zo’n dynamisch evenement!

Woonondersteuner in de huiskamers van tanteLouise in de regio Bergen op Zoom, Steenbergen of Woensdrecht (091)

Als woonondersteuner (be)leef je het dagelijkse leven mee in één van onze verpleeghuizen, woonzorgcentra of kleinschalige woonvormen.

Afhankelijk van het dagdeel waarop je komt, ondersteun je bij de volgende activiteiten:

- maaltijden
- boodschappen doen
- krant (voor)lezen
- koken
- wandelen
- winkelen
- creëren van een gezellige sfeer
- individuele activiteiten

Bij interesse kun je contact opnemen voor meer informatie of om je aan te melden!

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien?

Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl en reageer op de vacature of kom langs op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur. Komt deze tijd niet uit? Bel dan voor een afspraak, we maken graag tijd voor je vrij!

Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen
Fabrieksdijk 6, 4651 BR  Steenbergen - 0167-750 850  (tijdens spreekuren)
info@vipsteenbergen.nl - www.vrijwilligersinformatiepunt.nl

Uit de Steenbergse Courant