Afbeelding
dinsdag 4 februari 2020, 16:00

Carnavalsvoorstelling voor peuters en kleuters van Strienestad

STEENBERGEN – Vorig jaar was het een groot succes. Dit jaar vindt het vervolg plaats. Op vrijdagochtend 7 februari wordt twee voorstellingen gehouden voor de peuters en kleuters van Strienestad en de Raldal. Met de muzikale begeleiding van een liveband wil Stichting Karnaval Steenbergen (SKS) de jonge Bietboerkes en Meerminnekes duidelijk maken waarom Strienestad zo heet en maken ze kennis met de gevolgleden.

Ook prins Strienius V is van de partij en samen met het grote en het jeugdgevolg maken ze er met de kinderen een groot feest van, waarop volop gezongen gaat worden. Alle kleuters van de basisscholen uit Steenbergen en Welberg zullen er zijn. Ouders met peuters zijn eveneens van harte welkom. De voorstellingen beginnen om 9:30 uur en om 10:45 uur in de theaterzaal van Myra Ceti. Toegang is gratis.

Liedjes op CD

Er is dit jaar door SKS een CD uitgebracht waarop naast het carnavalslied 2020 en het Narrelied ook alle liedjes verzameld zijn van de peuter- en kleutervoorstelling. “Kortom ‘Wa D’n Plaotje’. Dit is verkrijgbaar bij Albert Heijn Achterberg, Primera De Gilles en ook na afloop van de voorstellingen op 7 februari”, aldus de SKS.

Uit de Steenbergse Courant